AVBOKNING

Observera att avbokning måste ske senast 24 timmar innan din bokade tid -annars debiteras 50% av behandlings priset.

Avbokning endast på telefon 054-151501

ALLMÄN INFO

AQUAS DEFINITION AV HÅRLÄNGDER
Utväxt=1 cm från hårbotten
Kort hår=upp till 5 cm
Mellanlångt hår=strax nedanför hårfästet i nacken
Halvlångt hår=ner till toppen av axlarna
Långt hår=nedanför axlarna

ELEVPRISER
Våra elever har fullgjort sin utbildning på skolan och skall efter det ha 1500 timmars praktik. Under den tiden har vi valt att reducera deras priser med 20%. Detta så att de i lugn och ro kan öva upp sin snabbhet och få erfarenhet. Givetvis sker detta under övervakning och samråd med oss erfarna frisörer.

FÄRGFÖRÄNDRING
Med färgförändring menar vi ALLA färgförändrande behandlingar. Ex. toning, oxidationsfärg, blekning, slingor, foliepaket mm.

INPACKNING
Att unna sig en inpackning på salong ibland är inte bara nyttigt för håret, utan även en njutning för själen. Vi börjar med att ställa en diagnos på din hårkvalitet och därefter blandar vi till en inpackning som passar just dig. Efter att vi har applicerat den i ditt hår tillsätter vi värme. När processen är klar avslutar vi med en skön skalpmassage. Håret har fått en vitaminkick och du med.

ÖRONPIERCING
När vi piercar dina öron använder vi oss av det vältestade märket Blomdahl medical. Vi har både helt nickelfria (plast) och det mycket allergivänliga materialet titan. Titan är en metall som passar mycket bra med kroppens egna vätskor och inte utvecklar mer nickel än vad som redan finns i örhänget. Nickelhalten är på 0,01 %.

EXTENSIONS / HÅRFÖRLÄNGNING
Hairtalk är extensions av högsta kvalitet med patenterade tejpfästen som är de skonsammaste på marknaden. Det gör att Hairtalk kan sättas i även de tunnaste hår utan att ditt hår tar skada. Dessutom håller våra extensions omsättning efter omsättning. Våra metoder och kunskaper om hår bygger på decennier av erfarenhet. Välkommen till en värld av oändliga möjligheter med Hairtalk.

Boka in en gratis konsultation så hjälper vi dig med vilken metod, vilka färger, hur långt och hur mycket hår du behöver.

VID AVBOKNING
Observera att avbokning måste ske senast 24 timmar innan din bokade tid -annars debiteras 50% av behandlings priset.
Avbokning sker på telefon 054-151501